۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۲۴

بسیج طلاب استان مرکزی قتل عام مسلمانان میانماری را محکوم کردند

بسیج طلاب استان مرکزی قتل عام مسلمانان میانماری را محکوم کردند

اراک - خبرگزاری مهر: سازمان بسیج طلاب استان مرکزی با صدور بیانیه ای قتل عام مسلمانان میانماری را در سکوت مجامع بین المللی مدعی حقوق بشر و دموکراسی را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان بسیج طلاب استان مرکزی با صدور بیانیه ای قتل عام مسلمانان میانماری را در سکوت مجامع بین المللی مدعی حقوق بشر و دموکراسی را محکوم کرده و آن را جنایان بشری خواندند.
 
در این بیانیه از مسلمانان خواسته شده در گامی متحد به کمک مسلمانان میانماری بشتابند و جلوی فجایع جدید را بگیرند.
 
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: کشتار مسلمانان میانمار نقض حقوق بشر است و اگر این وضعیت در میانمار ادامه یابد تلاش های چندساله این کشور برای دست یابی به دموکراسی راه به جایی نخواهد برد.
 
در ادامه این بیانیه آمده است: ما این ظلم و جنایت وحشیانه را محکوم نموده و از مجامع بین المللی و کشورهای اسلامی می خواهیم برای دفاع از مسلمانان و جلوگیری از جنایات بیشتر علیه آنان اقدام عاجل کنند.
 
 
کد خبر 1659352

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha